| | | | | | | | | | | | |
| Waga | 0.98 g | 0.83 g | | | 1.55 kg | 1 kg | 1 kg | 4.27 kg | 1.9 kg | 0.98 g | 1.76 kg | 1.31 kg | |
Przeznaczenie do przygotowywania potraw azjatyckich | | | | | | | | | | | | |
| Przeznaczenie do przygotowywania potraw azjatyckich | | | | | | | | | | | | | |
Kompatybilność z kuchenkami | | | | | | | | | | | | |
| Kompatybilność z kuchenkami | Indukcyjne, gazowe | Gazowa, gładka powierzchnia z indukcją
| Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Gazowe | Wszystkie płyty grzewcze
| Gaz, Indukcja
| Indukcja
| Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Indukcyjne, gazowe, elektryczne | Wszystkie płyty kuchenne, gazowe, indukcyjne
| Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Gazowe, indukcyjne, elektryczne, piekarniki | Gaz, Indukcja
|
| | | | | | | | | | | | |
| Uchwyty | Metalowe | Długi uchwyt
| Odłączana rączka z bezpiecznym systemem śrubowym, nienagrzewająca się, ergonomiczna, zielona
| Metalowe | Bakelit, odporny na ciepło, do piekarnika, pojedynczy długi uchwyt, właściwości zapobiegające nagrzewaniu się
| Ergonomiczny, pojedynczy długi uchwyt, nienagrzewający się
| Ergonomiczny uchwyt
| Żeliwo, uchwyt główny z uchwytem pomocniczym
| Metalowe, zdejmowane | Nienagrzewający się uchwyt
| Stal nierdzewna, dwa uchwyty (długi uchwyt i uchwyt pomocniczy)
| Metalowe | Stal nierdzewna, pojedynczy długi uchwyt, nitowany
|
| | | | | | | | | | | | |
| Materiał | Cast iron
| Iron
| Aluminium
| Stal nierdzewna | Aluminium
| Stal nierdzewna | Stal nierdzewna, aluminium
| Żeliwo | Aluminium | Aluminium
| Stainless steel
| Stainless steel
| Stal węglowa
|
| | | | | | | | | | | | |
| Średnica | 30 cm | 27 cm | 28 Centymetry | 28 cm | 28 cm | 28 cm | 28 cm | 30 cm | 28 cm | 28 cm | 30 cm | 28 cm | 24 cm |
Odporność na wysokie temperatury | | | | | | | | | | | | |
| Odporność na wysokie temperatury | | | Odporny na wysokie temperatury, do piekarnika
| | Odporny na wysokie temperatury, do 150°C
| | | | | | | Odporny na wysokie temperatury
| Do 250°C
|
Przeznaczenie do smażenia | | | | | | | | | | | | |
| Przeznaczenie do smażenia | | Smażenie na dużym ogniu, Smażenie w ruchu
| Smażenie w głębokim tłuszczu, Smażenie na maśle/oleju, Obsmażanie, Smażenie na płytkim tłuszczu, Smażenie w woku/mieszanie podczas smażenia
| | Gotowanie, smażenie, smażenie w ruchu
| | | Duszenie, Smażenie w głębokim tłuszczu, Smażenie na małym ogniu, Obsmażanie, Gotowanie na parze, Smażenie w ruchu
| Smażenie w woku / Smażenie na patelni (z szybkim mieszaniem)
| Duszenie, Smażenie w głębokim tłuszczu, Smażenie, Smażenie na małym ogniu/Smażenie na patelni, Obsmażanie, Smażenie na płytkim tłuszczu, Smażenie w ruchu/Smażenie z mieszaniem
| Smażenie na małym ogniu, Smażenie w ruchu
| | Smażenie na dużym ogniu, Smażenie w ruchu
|